Το λογιστικό – φοροτεχνικό μας γραφείο αναλαμβάνει τις διαδικτυακές σας πληρωμές σε ΙΚΑ, ΤΕΒΕ και ΦΠΑ.. Έχοντας ως εφόδιο την πολυετή εμπειρία μας, τη σύγχρονη τεχνολογική υποδομή, το καταρτισμένο μας προσωπικό και τη βέλτιστη οργάνωση προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστη εξυπηρέτηση και τους παρέχουμε την ασφάλεια την οποία επιθυμούν να έχουν.

Το καταρτισμένο μας προσωπικό, που απαρτίζεται από επαγγελματίες λογιστές και φοροτέχνες με πολυετή εμπειρία στον χώρο, θα αναλάβει να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε επιθυμία σας και να λύσει τις απορίες σας. Οι διαδικτυακές πληρωμές μπορούν να γίνουν περίπλοκες και να σας οδηγήσουν σε αγχώδεις καταστάσεις, όμως αν επιλέξετε το Λογιστικό και Φοροτεχνικό  μας γραφείο Tax Compass σας εγγυόμαστε πως δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε πια για την δυσκολία και τον χειρισμό του ηλεκτρονικού υπολογιστή και του διαδικτύου.  

Γιατί να αναθέσετε τις διαδικτυακές σας πληρωμές σε εμάς;

  • Οι έμπειροι λογιστές και φοροτεχνικοί μας έχουν πολυετή εμπειρία στον τομέα των πληρωμών.
  • Θα αποφύγετε το ενδεχόμενο λάθους και αχρείαστων χρεώσεων.
  • Δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε τον χρόνο σας στην αναζήτηση και την κατανόηση της λειτουργίας μιας ιστοσελίδας για να διεκπεραιώσετε το έργο σας.

Η ομάδα μας θα βρίσκεται εκεί για να συμβουλεύσει, καθοδηγήσει και εξυπηρετήσει κάθε περίπτωση με την εμπειρία και την συνεχή ενημέρωση πάνω στο σύστημα.